čtvrtek 24. září 2015
235. den- Využívat všechny části dýně
Včera skončili horké letní dny a začal barevný podzim. Moc jsem se na ten den těšila...pěkně jsme oslavili podzimní rovnodennost, popíjeli mošt, zobali dobrůtky, upekla jsem dýňový koláč a šli jsme do přírody na procházku a nasbírat trochu šípků :)
Také jsem hodně přemýšlela nad podzimním tématem dalšího bodu výzvy. Myslela jsem kolik mě toho nenapadne, ale nakonec jediné, u čeho jsem si řekla „to můžu změnit“ bylo u porcování dýně nevyhazovat ten vnitřek. Většinou to dávám pryč protože se mi s tím nechce dělat, ale když se ty semínka i s dužinou jen rozprostřou na plech a pak osolí, tak se to dá také zkonzumovat a není s tím žádná práce :)
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat